LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea va avea loc la adresa solicitata, conform contract, indicata de Client. În cazul în care echipa de montaj considera, în mod rezonabil, ca este posibil ca livrarea în locul indicat de Client este de natura sa deterioreze produsele /mobilierul , îl vor informa pe Client si vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare ( proces verbal). Clientul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însa Vânzatorul va fi în acest caz exonerat de orice raspundere cu privire la eventualele deteriorari ale Produselor.

 

  • livrarea se va face la adresa solicitata de catre client, la data si in intervalul orar stabilite de comun acord cu seful de productie.
  • livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care mobilainterior.ro are contract, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul.
  • clientul are obligativitatea de a inspecta produsul/produsele livrate, iar daca semnaleaza neconcordante, le va mentiona in procesul verbal de predare-primire.

Costuri

  • pentru livrarea anumitor produse se folosesc firme de curierat iar costul transportului va fi suportat de catre client;
  • pentru comenzi de mobilier mai mari de 3000 de lei, in Bucuresti transportul este gratuit;
  • livrarile se fac la nivel national, costurile unei livrari in afara Bucurestiului variaza in functie de valoare, volum si produse.
  • Tarifele practicate variaza intre 2,5 RON si 3,5 RON pe km (plus TVA);

Mai multe informatii puteti afla folosind numerele de telefon din sectiunea Contact.

Nota: In conditii exceptionale mobilainterior.ro isi aloca dreptul de a decala termenul de livrare, dar va anunta in prealabil clientul asupra acestui lucru.

 

031.430.18.55