DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 7 ani in proiectarea si executarea mobilierului de interior, venim in intampinarea dumneavoastra pentru a creea si concepe o gama uimitoare de mobilier pentru casa si spatii comerciale.

Echipa noastra de înalta calificare, dedicata, are o vasta experienta în proiectare, design interior si tehnologie de produs. Gama noastra de servicii de proiectare variaza de la planificarea spatiului la mobilier personalizat, incorporând fiecare aspect al designului de interior cu echipa noastra de proiectare.  

De la înfiintarea proiectului Mobila Interior, ne-am propus sa aducem un plus de confort si frumusete în casele si spatiile dumneavoastra pe care doriti a le mobila.

Ne propunem sa oferim concepte unice de design prin servicii profesionale, incepand cu partea de masuratori si proiectare pana la executia si montajul mobilierului la locatia finala.

 Aceasta atitudine dinamica si flexibila, care subliniaza tot ceea ce facem, ne-a permis sa continuam si ne dezvoltam afacerea si sa ne mentinem pozitia de lider al mobilierului de interior. Suntem pasionati de mobilierul perfect proiectat. Aceasta pasiune este evidents în calitatea produselor noastre.

Aceasta afiliere cu nume ’’Mobila Interior’’ nu este doar un semn al succesului nostru pe piata, ci si o garantie a calitatii produselor noastre.

Fiecare client multumit reprezinta pentru noi un nou motiv de satisfactie.

Ce oferim ?

  • Profesionalism
  • Experienta (peste 10 ani)
  • Consiliere specializata
  • Proiecctare 3D (program dedicat)
  • Pasiune

 

031.430.18.55