CUM COMAND

Doresti o oferta de pret pentru mobilier pe comanda?

Trimite o cerere de oferta

Completeaza cateva date de contact impreuna cu o scurta detaliere a caracteristicilor mobilierului dorit.Sunt necesare cateva cote aproximative ale mobilierului pe comanda dorit si preferintele tale de culori si materiale. De asemenea, iti recomandam sa atasezi o schita sau un desen al piesei de mobilier solicitate. Daca informatiile din e-mail sunt corecte si comanda este ferma, va trebui trimiteti un email de confirmare in care veti preciza “comanda ferma – sunt de acord cu livrarea”. In scurt timp de la confirmarea ferma a comenzii, agentul responsabil cu comanda dumneavoastra va va contacta.

Proiectantul te va contacta

In  scurt timp vei fi contactat  telefonic sau prin e-mail  pentru a ti se cere detalii suplimentare si pentru a stabili o intalnire pentru masuratori in cazul in care datele trimise sunt insuficiente pentru stabilirea ofertei de pret. Masuratorile, consilierea si proiectul de mobilier sunt oferite GRATUIT clientilor nostri contractati.

Vei primi o oferta de pret personalizata

Dupa analiza datelor transmise, in scurt timp vei fi contactat telefonic sau prin e-mail si ti se va  prezenta oferta de pret pentru mobilierul pe comanda solicitat. Pretul se poate modifica fata de prima oferta in functie de materialele si accesoriile folosite. Doar impreuna putem ajunge la un echilibru buget-calitate-pret, adica oferta personalizata pentru mobilier pe comanda.

 La sediul nostru

Puteti comanda produse la sediul nostru din Ziduri intre vii, Bl. I, sp.2.2, sec. 2- Bucuresti unde consultantii nostrii va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii. De asemenea va vor acorda tot sprijinul in alegerea produselor care sa satisfaca in totalitate cerintele dumneavoastra. Pentru a ne contacta mai usor, urmariti harta la sectiunea Contact.

Nota: Valoarea minima a unei comenzi (in cazul in care livrarea se va face de catre MobilaInterior.ro) este de 3000 RON TVA inclus.

 

031.430.18.55