TERMENI SI CONDITII

 

INFORMARE

Site-ul www.mobilainterior.ro este proprietatea S.C MOBILA INTERIOR DECOR SRL cu sediul social in Bucuresti, sec. 2, Str.. Ziduri Intre Vii, nr. 19, Bl. I, spatiul 2.2 Parter, inregistrata in Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J40/3981/2019, C.U.I 40841959 si poate fi contactata la adresa de email office@mobilainterior.ro

Pentru orice solicitare sau informatie referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele si serviciile www.MobilaInterior.ro disponibile on-line, ne puteti contacta la telefon 0371.177.633 de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 – 18:00.

 

INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.mobilainterior.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.mobilainterior.ro se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. De asemenea www.mobilainterior.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare in prealabil. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


LEGATURI

MOBILA INTERIOR DECOR
SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

Continutul site-ului www.mobilainterior.ro a fost alcatuit pe baza datelor obtinute de la reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Din aceasta cauza MOBILA INTERIOR DECOR SRL:

nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia MOBILA INTERIOR DECOR SRL de catre reprezentantii fiecarei marci;

nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual;

precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri;

valoarea maxima a obligatiilor MOBILA INTERIOR DECOR SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de MOBILA INTERIOR DECOR SRL de la acest client;

toate produsele sunt insotite de certificat de garantie, iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate producatorului produsului respectiv;

termenele de livrare pentru mobilierul la comanda se incadreaza de obicei intre 2 si 4 saptamani de la confirmarea comenzii si acordului anexei insa societatea isi rezerva dreptul de a mari aceste termene cu anuntarea cumparatorului in prealabil; in cazul celorlalte produse termenele afisate pe site in dreptul acestora sunt valabile pentru cazul in care produsul respectiv se afla in stocul producatorului sau importatorului, in caz contrar termenul de livrare se comunica personal clientului

specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar MOBILA INTERIOR DECOR SRL nu isi asuma nicio responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

MOBILA INTERIOR DECOR SRL stabilieste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.mobilainterior.ro sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acei clienti care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. MOBILA INTERIOR DECOR SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de CARMENS INTERIOR DESIGN SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. MOBILA INTERIOR DECOR SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. MOBILA INTERIOR  DECOR SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. MOBILA INTERIOR DECOR SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@mobilainterior.ro.

POLITICA DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 .”
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca , de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta , fax sau e-mail. În acest scop, puteti folosi modelul de retragere.

MobilaInterior.ro “ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 1.”
Atentie: conform ordonantei nr. 34 din 04 iunie 2014 art. 16, litera c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.mobilainterior.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre MOBILA INTERIOR DECOR SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificati si completati si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MOBILA INTERIOR DECOR SRL, operator de date cu caracter personal nr. 16501, cu sediul în Bucuresti, Str. str. Ziduri Intre Vii,nr. 19, Bl. I, spatiul 2.2 , Sector 2, având codul unic de înregistrare nr. 21244067, numar de ordine în registrul comertului J40/3981/2019, telefon 031.43018.55, , reprezentata legal de Mara Bianca Sgondea în calitate de administrator, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Colectarea datelor se face in scopuri de reclama, marketing si publicitate.
Sunteti / nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing si publicitate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii acestei activitati.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari : persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. MOBILA INTERIOR DECOR SRL.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

CONDITII LEGALE

www.MobilaInterior.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

 

031.430.18.55